Categorieën

Petronas HV 46 60 liter vat

€ 184,47
Internetprijs exclusief belasting

PHV 46 60 liter vat

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Security policy

 

2-3 werkdagen als de producten op voorraad zijn

 

Afwijkingen dienen binnen 3 werkdagen gemeld te zijn

PETRONAS HYDRAULIC HV SERIE Zeer hoog presterende hydrauliekolie met hoge viscositeitsindex die bescherming biedt tegen slijtage. PETRONAS Hydraulic HV Serie is een gamma van hydrauliekoliën met zeer hoge prestaties en bescherming tegen slijtage, die speciaal ontwikkeld zijn voor een breed scala aan moderne mobiele en industriële hydraulische apparatuur die werkt onder normale tot zware omstandigheden onder grote verschillen in bedrijfs- en/of omgevingstemperaturen, inclusief koude starts. PETRONAS Hydraulic HV hydrauliekoliën zijn geformuleerd met geselecteerde oliën, met een VIverbeteraar voor hoge afschuifstabilteit en additieven tegen slijtage, oxidatie, roest en schuimvorming. De hydrauliekoliën bieden een hoge bescherming tegen slijtage, stabielere prestaties over een groter temperatuurbereik dan producten met een normale viscositeitsindex en behouden hun prestaties tot meer dan 3 x zo lang.

De PETRONAS Hydraulic HV Serie olie voldoet aan de belangrijkste industriële specificaties en OEM-eisen of overtreft deze. PETRONAS Hydraulic HV Serie oliën worden aanbevolen voor:

  • Verschillende mobiele en industriële hydraulische systemen onder normale tot zware omstandigheden, die een goede beheersing van de viscositeit tijdens de bedrijfscyclus vereisen
  • Hydraulische systemen die aan grote en/of snelle variaties in bedrijfs- en/of omgevingstemperaturen blootstaan
  • Hydraulische systemen voor gebruik buitenshuis in koude klimaten, waarbij een grote mate van bescherming bij temperaturen onder het vriespunt is vereist en waarbij vaak een koude start moet worden uitgevoerd
  • Hydraulische systemen waarbij een grote nauwkeurigheid en stabiele efficiëntie van het systeem is vereist (bijv. spuitgietmachines) 
PHV46/60L
1 Item